Европейський автобусний оператор «FlixBus» запускає автобусні рейси в Україні: до Львова, Одеси і Ужгорода

Вівторок, 7 липня 2020, 17:15
Три міжміські маршрути почнуть курсувати завтра, 8 липня 2020 року, в тому числі маршрут Київ – Житомир – Рівне – Львів
Европейський автобусний оператор «FlixBus» запускає автобусні рейси в Україні: до Львова, Одеси і Ужгорода

Європейський автобусний оператор «FlixBus» із завтрашнього дня запускає курсування трьох міжміських автобусних маршрутів в Україні. Це автобусні маршрути Київ – Одеса – Затока, Київ – Житомир – Рівне – Львів та Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Львів – Ужгород. Про це повідомляє «Центр транспортних стратегій».

Українські міжміські автобусні маршрути запущені у партнерстві із компанією «Euroclub». Вони зберегли оригінальне орендування, але мають зелені наліпки «In copperation with FlixBus», по яким їх можна бути впізнати на зупинках.

На міжміських маршрутах України будуть працювати комфортабельні автобуси провідних європейських виробників «Mercedes», «Man» і «Neoplan», вік яких не перевищує 6 років. Всі вони обладнані кондиціонерами, розетками, в салонах є Wi-Fi.

Представник компанії «FlixBus» в Україні та Польщі Михайло Леман каже, що в умовах обмеженого в’їзду для українців у Європу компанія запускає комфортабельні автобусні рейси в Україні, починаючи із найбільш популярних напрямків. Леман каже, що на внутрішніх рейсах компанія «FlixBus» дотримується тих самих стандартів дезінфекції автобусів, як і на міжнародних рейсах.

Автобуси по маршруту Київ – Львів будуть курсувати щоденно. Відправлення із Києва в 07:50 і прибуття до Львова о 15:00. В зворотному напрямку автобус відправляється о 10:00 зі Львова і прибуває до Києва о 17:00. Проміжні зупинки – в Житомирі та Рівному.

Автобус Київ – Ужгород курсуватиме два рази в тиждень. Із Києва він буде відправлятися о 07:50 і прибуватиме в Ужгород о 21:25 в середу та суботу. Проміжні зупинки рейс робитиме у Житомирі, Новоград-Волинському, Рівному та Львові. Із Ужгорода автобус буде відправлятися по понеділкам та п’ятницям о 04:00 і прибуватиме о 15:55 в Київ.

Курсування міжнародних автобусів із України компанія «FlixBus» відновила 25 червня 2020 року. Зараз автобуси курсують із Києва у Краків, Будапешт, Відень і більше ніж 10 міст Німеччини. Із 3 липня автобуси компанії також курсують із Одеси до Праги і Пльзеня.

comments powered by HyperComments