В Україні заборонять маршрутки

Субота, 6 квітня 2019, 11:58
Про це під час брифінгу з автоперевізниками заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
В Україні заборонять маршрутки

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив перевізникам, що в рамках робочого плану розвитку пасажирського транспорту до 2030 року ніяких маршруток на дорогах  України більше не буде.

«До 2030 року на автошляхах України мають бути неоплани або їх аналоги – ніяких маршруток», - заявив Омелян перевізникам.

Омелян наголосив, що Міністерство інфраструктури хоче повторити «ефект авіації» і в залізничній, і в автобусній сферах та виключив можливість лобіювання інтересів конкретних перевізників з боку міністерства.

«Все просто: прозорі правила, чесна конкуренція і, як наслідок, нова якість перевезень для пасажирів та нові можливості для бізнесу. Сьогодні точно ніхто не може сказати, що міністерство лобіює якусь одну компанію, утискає інших або вимагає щось поза законом. Що стосується внутрішніх автобусних перевезень, ми змінили правила, відкрили ринок – і результат сьогодні перед вами. Це – автобуси, які вже працюють на рейсах і перевозять пасажирів. Це – не виставковий варіант. Це – новий транспорт для наших людей», – додав Омелян.

comments powered by HyperComments