Відомих українських митців засудили через присутність на форумі Порошенка

Четвер, 31 січня 2019, 10:43
У вівторок, 29 січня відбувся Президентський форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом".
Відомих українських митців засудили через присутність на форумі Порошенка

Окрім політиків та журналістів, на форумі були присутні й низка відомих українців. Зокрема, захід почався з виступу фронтмена гурту "Плач Єремії" Тараса Чубая. Він виконав пісню гурту "Буде нам з тобою що згадати". На задньому фоні при цьому демонстрували світлини українських бійців на Донбасі.

Далі до співака приєдналися лідер гурту "Хорея Козацька" Тарас Компаніченко, Іван Леньо ("Kozak System") та Сергій Фоменко ("Мандри"). Вони виконали "Марш українських націоналістів", відомий як гімн ОУН. Також були присутні Ірма Вітовська, Лесь Подерев’янський, Андрій Войтюк, Анджеліка Рудницька, Тарас Петриненко.

У мережі з’явились безліч обурених дописувачів, які засуджували присутність артистів, митців на форумі Петра Порошенка, на що Іван Леньо, соліст гурту "Kozak System" дав змістовну відповідь: " Щодо нашої появи на форумі «Від Крут до Брюсселя». 
І не тільки Kozak System, а й Тараса Чубая, Тараса Компаніченка, Тараса Петриненка,Фоми, Ірми Вітовської, сестер Тельнюк, Юрія Макарова, Володі Лавренчука, Леся Подервянського, Юрка Винничука, Івана Малковича, Сашка Ройтбурда, Рімми Зюбіної і багатьох знаних вам митців. 
Чому ми прийшли? Адже, всі митці, начебто поза політикою. І це так, ми дійсно поза політикою, але в мирний час. В країні 5 рік йде війна. Об’єктивно, вибір стоїть між перемогою України та реваншем «русского міра», між реальними діями Головнокомандувача армії та популізмом «лисиць» та «клоунів».
Якщо б посада Президента була обмежена тільки функціями менеджера, то тут безліч варіантів для вибору. А оскільки президент - це головнокомандувач, то тут соррі гайз.
Без варіантів: або він, або вона, або воно."

comments powered by HyperComments