Розважається, як може: Ігор Шевченко створив «Рух синіх шапок»

Середа, 30 січня 2019, 15:09
Дана ініціатива спрямована на боротьбу з корупцією в Україні.
Розважається, як може: Ігор Шевченко створив «Рух синіх шапок»

"Ми вирішили використати цю синю шапку для боротьби за кращу Україну. Зараз я хочу оголосити про створення загальнонаціонального антикорупційного руху синіх шапок. Його метою буде не просто безкінечно боротися з корупцією – таких організацій дуже багато, вони отримують гранти і роками борються з корупцією, але, на жаль, результату дуже мало. Навіть створення НАБУ, системи декларування, Національного агентства запобігання корупції, Антикорупційного суду… На жаль, я впевнений, що всі ці конституції не дадуть того результату, який потрібен країні. Тому завдання нашого руху синіх шапок – якнайшвидше знищити корупцію в країні", - заявив «кандидат №1» під час прес-конференції.

Також екс-міністр екології вважає, що ключем до знищення корупції має стати законодавчо закріплена презумпція провини за корупційні злочини.

"Для швидкого знищення корупції в Україні нам потрібно закріпити в законодавстві презумпцію вини в корупційних злочинах. Стосовно високопосадовця, за яким є якась така інформація, автоматично має відкриватися кримінальна справа, і він має довести, що придбав ті чи інші блага законним шляхом", - зазначив політик.

comments powered by HyperComments