Скандальний «важкохворий» Насіров хоче бути президентом

Четвер, 17 січня 2019, 10:45
Скандальний екс-голова фіскальної служби України подав документи у ЦВК, аби зареєструватись у майбутніх президентських виборах.
Скандальний «важкохворий» Насіров хоче бути президентом

Про це “Українській правді” повідомив речник ЦВК Костянтин Хівренко.

«Близько 16:45 пан Насіров приніс і здав документи для реєстрації його кандидатом на виборах президента як само висуванця», – сказав він.

Упродовж 5 днів ЦВК має зареєструвати його або відмовити.Таким чином, Насіров став 14-ю людиною, яка має намір балотуватися на посаду глави держави.

Нагадаємо, Насірова звинувачували у розкраданні близько 2 млрд гривень з держбюджету. Справа проти нього стала найгучнішою справою Національного антикорупційного бюро проти високопосадовців України. Вона супроводжувалась скандали, адже Роман Насіров заявив про важку хворобу. Ковдри, якими він накривався стали культовими.

Його неодноразово звинувачували у некомпетентності та розтраті коштів. Крім того, британське посольство заявляло про подвійне громадянство Насірова, його нерухомість у Лондоні, і навіть про можливі кримінальні провадження відносно нього.

Проте це не завадило Окружному адміністративному суду Києва визнати незаконним звільнення Романа Насірова з посади у грудні 2018-го року. Уряд це оскаржує.

 

 

comments powered by HyperComments