Команда екс-ректора ОНМедУ Запорожана шантажує уряд, ховаючись за студентів

Вівторок, 15 січня 2019, 15:37
Студенти ОНМедУ заявляють про використання керманичами з команди екс-ректору вишу Валерія Запорожана адмінресурсу, зокрема - підбурювання студентів до пікетування МОЗ.
Команда екс-ректора ОНМедУ Запорожана шантажує уряд, ховаючись за студентів

Сьогодні студентськими чатами розлетілися повідомлення від представників профкому студентства ОНМедУ - саме цей «незалежний» студентський орган перебуває у підпорядкуванні й на контролі у звільненого за погодженням з МОЗ соратника Запорожана  Костянтина Талалаєва, завданням якого традиційно було «тримати в узді» студентське самоврядування.

Перш за все реорганізація університету це й близько не закриття навчального закладу. Зрозуміло, що для Запорожана й компанії реорганізація закладу ламає всі їхні злочинні плани, звідси і залякування співробітників та студентів закриттям вишу.

По-друге, попередження суду про проведення «мирної акції» попахує маячнею. Якого суду? З якою метою попереджувати? По-третє, викликає посмішку формат акції «постоїте годинку-дві й підете гуляти Хрещатиком». Безкоштовна масовка в особі студентів для шантажу уряду? І звісно ж цікаво хто спонсорує подібну поїздку - чи не той самий профком, бюджет якого складається із внесків самих студентів? Цікаво, чи запитували в студентів чи влаштовує їх, що за їхні кошти влаштовуються подібні поїздки?

Подібні «протести студентства» для Запорожана і Ко у його війні із законом і здоровим глуздом не є новинкою - чого лише варті перформанси під ректоратом із залученням студентів із Індії. Не важко передбачити, що й на цій «мирній акції» буде присутній представник сумнозвісної компанії Інтермост, які вже неодноразово «постачали» студентів для подібних заходів.

Одним словом, все в стилі часів старого доброго Віктора Федоровича Януковича. З огляду на те, що скріни цих повідомлень надходять увесь день від різних студентів, котрі зовсім не в захваті від таких пропозицій під час навчального процесу, - важко зрозуміти, на що розраховували Юрій Сухін та інші посіпаки.

comments powered by HyperComments