На крок ближче до НАТО. Порошенко підписав закон

Четвер, 6 липня 2017, 13:29
Президент України Петро Порошенко підписав закон про поглиблення Україною співпраці з НАТО. В документі йдеться про отримання членства в альянсі.
На крок ближче до НАТО. Порошенко підписав закон

"Підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо зовнішньополітичного курсу України ", в якому говориться, що вагомим пріоритетом національних інтересів держави є членство в Альянсі", - підкреслив Порошенко. "Попереду - активна робота з реформування сектора безпеки і оборонного сектора, що дозволить нам досягти критеріїв членства", - додав президент.


"Відтепер курс України на вступ до НАТО чітко визначено як один з ключових чинників державної політики України", - заявив президент. Про це голова держави повідомив в Facebook.


Як відомо, 8 червня Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо зовнішньополітичного курсу України)». Законом передбачено, що основними принципами зовнішньої політики є поглиблення співпраці з НАТО з метою набуття членства в цій організації. За це рішення проголосували 276 з 357 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі. Не голосувала в повному складі фракція «Опозиційний блок».

Нагадаємо, У Львові відбудеться молодіжний конгрес НАТО

comments powered by HyperComments