Як львівське сміття впливає на столичну “Самопоміч”: Олег Березюк оголосив голодування

Понеділок, 19 червня 2017, 14:43
Лідер фракції "Самопоміч" у парламенті заявив про це на погоджувальній раді ВР.
Як львівське сміття впливає на столичну “Самопоміч”: Олег Березюк оголосив голодування

“Я оголошую голодування, підтримуючи львів’ян і протестуючи проти свавілля влади в Україні в 21 ст., на жаль”, - сказав Березюк.

Окрім того, депутат заявив, що у Львові "ворог" знущається над мером Львова.

"Львів сьогодні окупований ворогом. Рік тому це місто, місто волі, яке завжди було і буде на передовій боротьби за Україну у всі часи, в тому числі і новітні, рік тому у нього прийшов ворог, який протягом року цинічно, брешучи на кожному кроці, знущається не тільки над керівником міста чи політичною силою, знущається над людьми, які там живуть", - сказав раніше Березюк.

Реакція на голодування Олега Березюка була доволі однозначною: львів’яни пропонують чиновнику провести акцію протесту біля купи сміття на будь-якому подвір'ї Львова.

“Нехай акцію протесту проведе біля купи сміття на нашому подвір'ї. І прихопить свого лідера Садового, нехай той прихопить своїх діточок, яким, напевно, набридло свіже повітря Шевченківського Гаю, де вони гасають на велосипеді в супроводі гувернантки. В 10-ти метрах від сміття є дитячий майданчик, де вони можуть покататись на качельках і погратись з щуриками, поганяти за мухами,які скоро будуть нагадувати за розмірами маленьких метеликів...”, - кажуть мешканці Львова та називають Березюка черговим Сміттєвим президентом (після А. Садового). 

Столичні журналісти прохолодніше поставились до акції: 

“Мені здається, Самопомочі краще було б оголосити суботник і допомогти Садовому вивезти зі Львова сміття. Цей смітниковий піар вже стомив. Імітація опору влади, як виправдання імітації відсутності вирішення сміттєвої проблеми з 2006 року”, - зазначають у Києві.

Та скептично додають, що досить лицемірно було дочекатися, поки Президент вилетів в США і після цього сісти на сходи біля Адміністрації Президента, вимагати зустрічі з ним. 

Нагадаємо, у Львові скликали позапланове засідання комісії з питань ТЕБ і НС, на якому пропонують звертатись до міжнародних спільнот та до депутатів ВРУ зі “сміттєвим” питанням та погрожують звернутися до правоохоронних органів щодо бездіяльності посадових осіб.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments