Nestlé робить ставку на місцевих постачальників сировини та прагне вивести український аграрний ринок на новий рівень

Четвер, 20 квітня 2017, 09:19
Розвиваючи попит на корисну для здоров’я їжу, компанія Nestlé співпрацює в Україні з місцевими постачальниками, щоб ті мали можливість пропонувати світові якісну сировину міжнародного рівня.
Nestlé робить ставку на місцевих постачальників сировини та прагне вивести український аграрний ринок на новий рівень

Компанія надає постачальникам рекомендації щодо якості сировини, відповідального постачання, базуючись на критичних змінах у соціальному житті та довкіллі. Nestlé дбає про якість власної продукції від самого початку створення продукту, контролюючи якість сировини – від збирання врожаю до зберігання, переробки і відвантаження на фабрики. 

Про це заявив директор Nestlé в Україні та Молдові Ансгар Борнеманн на пресс-конференції.

Програма «Господар», метою якої є виведення українського аграрного ринку на новий рівень, за останній рік стала ще масштабнішою. 

«У 2016 році ми активно працювали над розвитком українського сільського господарства, і у Сумському національному аграрному університеті за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, розпочали роботу над програмою оцінки сталого розвитку фермерських господарств RISE (Response-Inducing Sustainability Evaluation). Вона базується на програмі «Господар» і створена, щоб забезпечувати європейські стандарти у ланцюжку постачань. У найближчому майбутньому ми плануємо працювати так, щоб програму RISE включили до навчальної програми всіх профільних українських освітніх установ», – підкреслив Ансгар Борнеманн.

Довідка

Головна мета роботи Nestlé – турбота про співробітників та споживачів – компанія пропонує якісні та смачні продукти харчування і напої та заохочує людей вести здоровий спосіб життя.

comments powered by HyperComments