Roshen закриває свій завод у Росії

П'ятниця, 20 січня 2017, 12:40
"Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин. Повну зупинку виробництва і консервація виробничих і інфраструктурних об'єктів заплановано на квітень 2017 року", – йдеться у заяві корпорації
Roshen закриває свій завод у Росії

Корпорація Roshen заявила про закриття кондитерської фабрики у російському Липецьку.


«Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин. Повну зупинку виробництва і консервація виробничих і інфраструктурних об'єктів заплановано на квітень 2017 року», – йдеться у заяві корпорації, пише «Інтерфакс-Україна».


Через накладений Слідчим комітетом Російської Федерації арешт на майно фабрики її продаж є неможливим. Працівники заводу вже повідомлені про зупинку роботи підприємства. Необхідне повідомлення про масове скорочення буде подано в Липецький центр зайнятості найближчим часом.


«Починаючи з 2013 року, виробництво продукції на Липецькій кондитерській фабриці скоротилося втричі. Причиною цього стало і різке зниження асортименту після необґрунтованої заборони Росспоживнаглядом в 2013 році імпорту української продукції Roshen на територію РФ, і активна дискредитація діяльності фабрики в російських і українських ЗМІ, і тиск органів влади в низці регіонів на торговельні організації через продаж продукції Липецької кондитерської фабрики, і зниження загального рівня купівельної спроможності населення», – йдеться в заяві.

 

comments powered by HyperComments