Скільки відтепер коштує оформлення закондонного паспорту: офіційні розцінки

Вівторок, 8 листопада 2016, 18:01
Кабінет міністрів України встановив вартість оформлення закордонного паспорта за 20 робочих днів – 253 грн, за три робочі дні – 506 грн.
Скільки відтепер коштує оформлення закондонного паспорту: офіційні розцінки

Про це йдеться у постанові уряду №770 від 2 листопада.

Згідно із документом, оформлення (зокрема замість втраченого або викраденого) та обмін паспорта громадянина України (у формі карти), окрім оформлення паспорта громадянина України вперше, з дня оформлення заяви-анкети у строк не пізніше ніж через 20 робочих днів коштуватиме 87 грн, не пізніше ніж через 10 робочих днів - 174 грн.

Оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) та обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон з дня оформлення заяви-анкети у строк: не пізніше ніж через 20 робочих днів - 253 грн, не пізніше ніж через сім робочих днів – 506 грн, не пізніше ніж через три робочі дні – 506 грн.

Оформлення та обмін проїзного документа біженця у строк протягом 15 робочих днів з дня звернення заявника за отриманням документа – 156,46 грн. Стільки ж коштуватиме оформлення посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон у строк протягом 15 робочих днів з дня прийняття необхідних документів.

Оформлення та обмін посвідчення біженця, крім оформлення посвідчення біженця вперше, у строк протягом 15 робочих днів з дня прийняття документів – 116,34 грн.

Оформлення та обмін посвідки на постійне проживання у строк протягом 15 робочих днів з дня прийняття документів – 253 грн.

Оформлення та обмін посвідки на тимчасове проживання у строк протягом 15 робочих днів з дня прийняття документів – 156,46 грн.

Оформлення та обмін картки мігранта у строк протягом 10 робочих днів з дня прийняття документів – 137,8 грн.

Оформлення та обмін посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, крім оформлення посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту вперше, у строк протягом 15 робочих днів з дня звернення заявника за отриманням документа – 116,34 грн.

Оформлення та обмін проїзного документа особи, якій надано додатковий захист, у строк протягом 15 робочих днів з дня звернення заявника за отриманням документа – 156,46 грн.

comments powered by HyperComments