Будь-яка кількість загинувших героїв на фронті нічого не вирішить, доки до влади не прийде нове покоління політиків - Мосе

П'ятниця, 14 жовтня 2016, 15:19
Нове покоління політиків має бути чесним, цільоспрямованим, відданим нації.
Будь-яка кількість загинувших героїв на фронті нічого не вирішить, доки до влади не прийде нове покоління політиків - Мосе

Про це Командир І Батальона оперативного назначения ОЗСП Полка АЗОВ Мосе.

"На сьогоднішній день ми живемо в умовах виживання української нації. На Сході країни йде війна, де кожен день отримують поранення, де кожен день стають каліками та гинуть сини України. Тисячі, тисячі українських бійців готові покласти кінець окупації, але не мають на то наказу. У влади країни немає ні волі, ні бажання відновити соборність України… Так не може бути. Доля країни не може вирішуватись в Мінську, Брюсселі, Москві. Вона повинна вирішуватись в Києві, тому що ми володарі на своїй землі", - сказав вын.

За його словами, тільки боротьбою ми можемо повернути втрачені території.

"Але для цього українській армії потрібна нова зброя, нова підготовка. Їй потрібно нове командування, але найголовніше – сильна українська влада. Продовження режиму тиші для українського війська означає лише крокування до поразки.  Якщо сучасні політики не мають сміливості взяти на себе вирішення цих питань, то це потрібно зробити нашій партії…", - додав Мосе.

Також він відмітив, що на сьогодні є чітке розуміння того, що будь-яка кількість загинувших героїв на фронті нічого не вирішить, доки до влади не прийде нове покоління політиків: чесних, цільоспрямованих, відданих нації.

"Саме з таких людей повинна складись наша партія. В свою чергу, ми, бійці полку «Азов», готові покласти свої життя заради відновлення кордонів нашої держави та величі нашої Батьківщини", -сказав Мосе.

Як раніше розповідав "Вартi" Олег Ширяєв, коріння партії - у «визвольних процесах» початку і середини ХХ століття, в яких брали участь Степан Бандера, Роман Шухевич, Ярослав Стецько.

comments powered by HyperComments