Нам насправді необохідний націоналістичний альянс - Арсеній Білодуб

П'ятниця, 14 жовтня 2016, 13:06
Патріотичні сили в Україні - не конкуренти, а побратими.
Нам насправді необохідний націоналістичний альянс - Арсеній Білодуб

Про це під час установчого з'їзду партії Андрія Білецького "Національний Корпус" в Києві заявив представник НВР "Правий Сектор" Арсеній Білодуб.

"14 жовтня – це свято Покрови, це день українського козацтва, це день заснування УПА, це День захисника України, і відсьогодні – це день політичної сили «Національний корпус»", - розпочав він свою промову.

За його словами, нині наша земля у вогні – зовнішня Кремлівська і внутрішня окупація загрожують існуванню України.

"На жаль, це розуміє не кожен українець. Не кожен налаштований на реальну боротьбу. Пробудити найширші маси народу – наше спільне завдання. Не просто підготувати до опору, а дати освідомити, що нації необхідна самостійна українська держава. На правду самостійна і на правду свободна", - заявив він.

За його словами, зараз насправді необхідний націоналістичний альянс.

"Ми мусимо відкинути нездоровий егоїзм, наша консолідація має відбуватися на основі усвідомлення кінцевої мети, стратегії… Ми повинні демонструвати єдиний приклад відваги на фронті і бути єдиним взірцем відданості у тилу. У найкоротші терміни здобути високий авторитет у суспільства. Пам`ятаємо, що ми не конкуренти, а побратими", - сказав Арсеній Білодуб.

Як раніше розповідав "Вартi" Олег Ширяєв, коріння партії - у «визвольних процесах» початку і середини ХХ століття, в яких брали участь Степан Бандера, Роман Шухевич, Ярослав Стецько.

comments powered by HyperComments