«Укрзалізниця» виходить на світові стандарти: безперебійний Wi-Fi, вакуумні туалети і ковдри без пилу

Понеділок, 10 жовтня 2016, 15:31
У міністерстві інфраструктури анонсували нововведення в «Укрзалізниці».
«Укрзалізниця» виходить на світові стандарти: безперебійний Wi-Fi, вакуумні туалети і ковдри без пилу

«Наступного тижня відбудеться зустріч з громадськими активістами, під час якої розглянуть нові маршрути на зимовий сезон, і робота з громадськістю буде формалізована. А це значить, що в УЗ нарешті буде дієвий механізм зворотного зв'язку за зручністю графіків, комфортності поїздів, а платники податків і пасажири УЗ зможуть впливати на це», – повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook.
 
Також в цьому році капітально відремонтують до 100 пасажирських вагонів, на наступний – 200, і «Укразалізниця» отримає сучасні потяги з вакуумними туалетами.
 
Міністр також анонсував безперебійну роботу Wi-Fi в поїздах і впровадження електронного квитка на електричках.
 
«Будуть внесені зміни в стандарти, відмовимося від подушок «на пір'ї» і ковдр в пилу. Цікава особливість: як тільки відмовилися від корупційних схем при закупівлі миючих розчинів – відразу стало можливим відмити вагони від багаторічного бруду. І, так, знімемо фіранки, виключно ролети на вікнах», – поділився спостереженнями Володимир Омелян.
 
Міністр пообіцяв, що до грудня 2016 року всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло на вокзалах буде вестися виключно українською та англійською мовами, зазначивши, що в УЗ працюють над декомунізацією назв станцій.

comments powered by HyperComments