Рибчинський написав гнівного листа Лещенко в блозі

П'ятниця, 16 вересня 2016, 16:40
У ньому він написав, що Лещенко треба замовкнуть.
Рибчинський написав гнівного листа Лещенко в блозі

Причиною послужило те, що Лещенко "погнав бочку" на дружину загиблого Гонгадзе.

Ось що Рибчинський Євген, народний депутат Верховної Ради України, написав у своєму блозі.

"Світлано Заліщук, попроси аби воно вже заткнулося! Заради Бога! Будь ласка!

"Прізвище Гонгадзе стало для Мирослави та її дітей захистом на все життя!" - сказав Сергій Лещенко.

Ах ти ж нікчема! Тобі 36 років, у тебе немає дітей, ти не одружений, підживаєш з дружиною добровольця, і ще смієш вдові, матері двох дітей дорікати? Хто захистив її дітей від безотцовства? Ти? Чи ти хоч чимось допоміг тим двом маленьким донькам Гиї? Ти вважаєш, що маєш моральне право говорити про їхній захист і безпеку?

Так їх захищав і захищає не нікчемний Сергій Лещенко, а Всемогутній Бог і сумлінна матір. Ти вважаєш, що прізвище Мирослави стало ключиком, що відкриває для неї багато дверей? Якщо так, то ти не задумувався, нікчема, якою ціною вона дістала таку можливість? Ні? А ти колись бачив Мирославу за дверима у Льовочкіна, Фірташа, Пінчука чи Григоришина? Ні?

А тебе бачили і неодноразово. Ти, нікчема, борешся не з корупцією, а з конкурентами олігархів! Ти активний учасник перерозподілу державної і приватної власності на боці однієї з протиборчих сторін. Ти дорікнув Мирославі, мовляв, вона нині живе і працює в США. А ти сам хіба не чухнув у США, як тільки почався Майдан? Чи хтось тебе бачив хоч на одній барикаді, у Михайлівському, або в КМДА?

Ти дружиш з НАБУ і відчуваєш свою недоторканість, як гарантію безкарності? Обідаєш з Ситником і Холодницьким? Нічого, нікчема! 200 квадратних метрів в центрі Києва це не фортеця для мук совісті, які з часом тебе замучають до безтями. Якщо, звичайно, ти взагалі знаєш, що таке совість!"

comments powered by HyperComments