Ми вкажемо, хто стоїть за вирубкою лісу (Лижичко)

Середа, 14 вересня 2016, 15:18
Руслана Лижичко, співачка, зустрілася з міністром екології Остапом Семераком з приводу вирубки лісів.
Ми вкажемо, хто стоїть за вирубкою лісу (Лижичко)

 

Ось що вона написала з цього приводу в Фейсбуці.

‘Щойно закінчилася робоча зустріч з Міністром екології Остапом Семераком.

Зустріч відбувалася в рамках проекту Збереження Карпат, збереження Карпатських лісів та  країни загалом.

Мета зустрічі – обговорити співпрацю та план роботи між неурядовими громадськими організаціями та урядовою структурою (в даному випадку профільним міністерством).

Ми обмінялися інформацією.

Зі свого боку, ми надали Міністру свої дані моніторингу вирубки лісів.

Найближчим часом я викладу цю інформацію публічно. Ви, на жаль, будете неприємно вражені масштабами і активністю вирубок. Це перевірена інформація (і ми вкажемо її джерела).

Ця інформація може стати підставою звернення до Генерального прокурора Prosecutor General's Office of Ukraine Юрій Луценко. І ми налаштовані зробити таке звернення, щоби далі розвивати цю тему.

Ще під час зустрічі обговорили меморандум про взаєморозуміння та співпрацю в питаннях збереження цінних природних комплексів Карпатсього та Поліського регіонів. Проект меморандуму передбачає чотирьохсторонню співпрацю – Міністерство екології та природних ресурсів України, Українське товариство охорони птахів, Frankfurt Zoological Society та Агенція Іміджу України.

Основна мета меморандуму – скоординувати та спрямувати зусилля у питаннях збереження особливо цінної природної спадщини. Також було обговорено підготовлений в рамках меморандуму спільний план дій задля досягнення поставленої мети”.
 

comments powered by HyperComments