Ургант вибачився за жарт Зеленського

Середа, 14 вересня 2016, 11:14
Денис Пятигорець, волонтер, нагадав, як Зеленський вибачився перед Рамзаном.
Ургант вибачився за жарт Зеленського

Ось що він пише в своєму блозі.

“Цікаво, коли Вова Зеленський під новиною про поваленого  Леніна поставив Рамзана Кадирова, який плакав - всі сміялися.

Але виявилося, що на тому відео Кадиров плакав через загибель свого батька. І потім Вова Зеленський дуже сильно вибачався перед Рамзаном Ахматовичем. Ну дуууже сильно.

Ні, він не став пояснювати, в чому сенс жарти, що він мав означати і кого. Ні, він просто вибачився. Йому ще тоді охорону давали, пам'ятаєте? Чи ви не пам'ятаєте?

А ось коли Вова Зеленський назвав Україну порноактрисою, якій пофігу, звідки отримувати і скільки - він просто став пояснювати, що мав на увазі кредити. Що не хоче, щоб влада їх брала і т.д. Але, раз не хочеш, щоб влада брала кредити, то й назви владу - порноактрисою. В чому проблема?

Але він сказав, то що сказав. І це був не експромт, а відрепетируваний текст. Він бачив його 100 разів і з усім погоджувався. Для тих, хто не розуміє в чому різниця - мої співчуття.

І ось що дратує - в цілому номер в стилі Кварталу. Я не їх шанувальник, але любителям Кварталу точно сподобалося б. І ось заміна Вови в номері слово "Україна" на слово "українська влада" або "уряд" або "президент" - взагалі б не було ніяких претензій до номера.

Але Вова сказав "Україна". Вова не вибачився за "невдалу репризу", ні. Адже за цей жарт кадировци НЕ відріжуть Вові голову і не привезуть на блюді Рамзану. Навіть Ургант знайшов в собі сили вибачиться за недоречний жарт на адресу України. Мабуть тому, що добре вихований”.
 

 

comments powered by HyperComments