Петро Порошенко доручив забезпечити фінансуванням спорудження музеїв учасникам АТО та Героям Небесної Сотні

Мар’яна Ропач  |  Вівторок, 13 вересня 2016, 23:42
Під час засідання РНБО, Президент України наголосив на тому, що в Державному бюджеті на 2017 рік повинно передбачатись достатнє фінансування будівництва музею учасникам АТО та музею Героям Небесної Сотні, як проінформувала прес-служба Адміністрації Президента.
Петро Порошенко доручив забезпечити фінансуванням спорудження музеїв учасникам АТО та Героям Небесної Сотні

Петро Порошенко заявив, що країна та її громадяни не мають права забувати про те, що на Сході України ведуться військові дії більше двох років і потрібно подбати про достойну пам’ять тих, хто захищає Батьківщину та віддав за неї своє життя.

 «Наполягаю на тому, щоб в Державному бюджеті була стаття, яка б передбачала будівництво пам'ятника та Музею воїнам АТО, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої держави. Так само як і передбачені видатки на будівництво музею Героїв Небесної Сотні спільно з міським бюджетом міста Києва», – сказав голова держави.

Очільник країни наголосив, що перший звіт про музей воїнам АТО хоче побачити до Дня захисника України, а про музей Героїв Небесної Сотні – до наступної річниці Революції гідності.

Першим пам’ятним місцем Небесній Сотні та воїнам АТО став меморіал у Львові, який було  відкрито 7 вересня.

comments powered by HyperComments