Кабмін внесе до парламенту проект бюджету на 2017 рік вже на цьому тижні

Понеділок, 12 вересня 2016, 11:56
А про газ забули…
Кабмін внесе до парламенту проект бюджету на 2017 рік вже на цьому тижні

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман поділився секретом. Вже на цьому тижні уряд вносить до парламенту проект бюджету на 2017 рік.
«Хочу поділитись з вами планами Уряду на цей тиждень. Вже цього тижня Уряд внесе до Парламенту проект бюджету на 2017 рік. Наголошую на тому, що це буде абсолютно чесний бюджет із зрозумілими доходами і видатками. Ми започатковуємо основні пріоритети – оборона і безпека, збереження децентралізації, будівництво доріг, запуск програм енергоефективності, підтримка аграріїв і фермерів, щоб у них була можливість виробляти якісний національний продукт. Ще одне важливе завдання – підтримка освітян. В цьому році ми запустимо процес підвищення заробітних плат для українських вчителів.

Я щиро вірю у те, що дискусія з експертами і народними депутатами допоможе нам сформувати максимально збалансований і ефективний бюджет, який стане планом дій на наступний рік. Бажаю всім гарного і продуктивного тижня!»

Про газ - ні слова. А під заміткою газова тема - найголовніша.

Anton Mashkin
«Почінаті треба Із замірів напруги та частоти + калорійність газу».

Людмила Алексєєва
«Газ огидний, це факт, до мами постійно викликаю газівника, щоб чистив колонку».

Володимир Коржик
«Перестаньте додавати в газ повітря! Начебто газ горить, але ефективність низька, а лічильник рахує і газ і повітря!!!».

Олег Ганчев
«Я звернув увагу в договорі - ні де не вказано якість газу. І коли я почав задавати їм питання вони просто здивувалися. Запитав, де в договорі гост?! І у відповідь тиша».

Коментарi зайві.
 

comments powered by HyperComments