“Відвага імені Івана Гавдиди”: Табір волі та характеру чекає на тебе!

Вівторок, 2 липня 2013, 10:27
«Відвага» - це спосіб змінити себе і перемогти свої слабкості, виховати свою волю, характер та навчитися перемагати. Де? Поблизу Полтави. Коли? З 1 по 12 серпня 2013 року.
“Відвага імені Івана Гавдиди”: Табір волі та характеру чекає на тебе!

Як?  Для участі потрібно заповнити анкету  учасника та виконати умови участі.

Програма складається з чотирьох блоків, а саме:

 - таборовий, який включає в себе  низку лекцій з табірництва, мандрівництва, виживання в природі, орієнтування на місцевості і т.п.;

 - громадська дія, де учасники зможуть подискутувати про громадську активність,  дізнатися як організовувати та поводитись на громадських акціях, знати та вміти захищати свої права, ефективно використовувати соціальні мережі в роботі громадського активіста; 

- ідеологічний та історичний вишкіл, який включатиме в себе історичні екскурси, дискусії про націоналістичний рух у світі, героїчні сторінки з боротьби УПА та  багато інших цікавих, а головне -  актуальних тем;

- практична частина –  туристичні та спортивні змагання (регбі, волейбол, кікбоксінг), сплави на байдарках, орієнтування на місцевості,  водні ігри, теренова гра, змагання з туристичної техніки, смуга перешкод та вимарш довжиною понад  60 км з елементами квесту. 

 Хто?

Лекції, тренінги та гутірки проводитимуть відомі українські та міжнародні громадські діячі, політики, політологи, митці, правозахисники, національні та міжнародні тренери, спортсмени, історики, які представляють:

Центр Громадянських Свобод, Інститут Політичної Освіти, Світовий Конгрес Українців, Клініка юридичного порятунку, громадянська кампанія «Молодіжна Варта», туристичний клуб «Степ» та багато інших.

Серед цікавинок – нічні перегляди фільмів, вечірні ватри, конкурси, ігри та безліч випробувань.

Важливою особливістю “Відваги” є сувора дисципліна, яку повинен дотримуватись кожен учасник табору. Алкоголь там суворо заборонений, а курити можна тільки 10 хвилин на добу  у  визначений час. 

Вільного часу НЕ БУДЕ!

comments powered by HyperComments