Вінниччина допомагає армії і готується приймати кримських біженців

Світлана Куропій  |  Середа, 19 березня 2014, 18:26
Зокрема про свою готовність допомогти вже заявили працівники КП «Медичний стоматологічний центр». Вони зібрали матеріальну допомогу біженцям з Криму.
Вінниччина допомагає армії і готується приймати кримських біженців

Окрім того, до подібних акцій долучились також департаменти Вінницької міської ради та депутат міськради Валентина Вишневська. Муніципальні працівники придбали і передали на корвет «Вінниця» комплект насосного обладнання для забезпечення жителів півдня прісною водою.

Шкода, що лише прикрі події допомагають людям гуртуватися, та все ж українці довели, що не зважаючи на мовні, расові чи релігійні розбіжності, люди здатні підтримувати будь-якими способами кримчан. Також по всій Україні люди перераховують кошти на підтримку національної армії.

Підтримку та допомогу вже прибулим кримчанам з радістю також надали представники міських департаментів комунального майна, архітектури, містобудування та кадастру. Наразі у Вінниці перебуває 19 дітей  з Криму, які разом з родинами перебувають в оздоровчому таборі «Подільський Артек». Їм запропонували організувати навчання або в таборі, або у школі в сусідньому селищі Заозеранське. Дітей також пообіцяли забезпечити всім необхідним шкільним приладдям та регулярним харчуванням.

Фото: 20 хвилин

comments powered by HyperComments