Сьогодні наступати треба не на вулиці, а в парламенті, - Юрій Луценко

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 3 лютого 2014, 05:03
Сьогодні найкращим виходом для Євромайдану є спробувати у Верховній Раді отримати нову більшість та повернутися до Конституції 2004 року, змінити Уряд та призначити дату дострокових виборів президента. Про це спілкуючись із захисниками барикад на вулиці Грушевського заявив голова ініціативи «Третя Українська Республіка», екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
Сьогодні наступати треба не на вулиці, а в парламенті, - Юрій Луценко

За словами Луценка, депутатам-регіоналам такий варіант буде вигідний через те, що їм дадуть можливість допрацювати до закінчення їхньої каденції.

«Інтерес регіоналів в тому, щоб їх розпустили по строку, а Януковича до сроку. Ми їм даємо дожити ще півтора року, а потім «перезавантажимо» і їх. Кажуть, на сьогоднішній день вже є підписи 256 депутатів, але як завжди чогось не вистарчає», - зазначив Юрій Луценко.

В іншому випадку, за словами Луценка, активістам Майдану знову доведеться йти у вуличний наступ.  «Цього ніхто не виключає. Але якщо є хоч мінімальний варіант обійтися без крові, я би радив без крові. Бо навіть якщо ми захопимо Адміністрацію Президента без крові, ми втратимо пів-України в той же день. Оскільки ніколи в Харкові і навіть в Полтаві не визнають такий спосіб захоплення влади. Якщо ми хочемо всю Україну, ми маємо отримати владу законним шляхом», - констатував Луценко.

 

comments powered by HyperComments