Житомирщина: так ви там у Бердичеві зараз всі майдануті? Такі нєт, але радше да

Вівторок, 28 січня 2014, 12:55
Сьогодні в райцентрі Бердичів о 4:00 ранку, в районі готелю «Мірабелла» виникла бесіда між організованими місцевими «тітушками», що відправлялися чотирьох автобусах до Києва підтримували Януковича , і молодими бердичівцями, які вийшли подихати саме цієї пори свіжим повітрям.
Житомирщина: так ви там у Бердичеві  зараз всі майдануті? Такі нєт, але радше да

Відбулася коротка, але відверта дискусія, внаслідок якої обидві сторони прийшли до спільного розуміння, що  їхати в Київ за 150 гривень, аби підтримати владу, саме з вини якої  в місті «різко зросло безробіття, яка винна у вбивствах протестуючих, і покриває бандитів і вбивць", не правильно. Бердичівські «тітушки» погодилися не їхати і автобуси поїхали порожніми.
Коли ж громадяни Бердичіва, які  мирно дихали нічним свіжим повітрям, вже  від'їхали від «тітушок», вони помітили, що ті не поспішають розходитися, а чогось чекають. Громадяни повернулися до «тітушок» і стали  з'ясовувати мету такого чекання. З'ясувалося, що «тітушки» ошукали громадян, і все одно вирішили  їхати на Київ  «тому що їх з роботи виженуть». Тоді громадяни обізвали «тітушок» безсовісними і стали їх штовхати, щоб «тітушки» припинили несанкціоновані антизаконні збори. В результаті штовхання перетворилося на гру «наздожени мене».
У самий розпал народної бердичівської забави "наздожени і переконай дурня-земляка" під'їхало авто з мигалками, міліціонери побачили, що люди весело грають на свіжому повітрі, зміцнюють власне фізичне і чуже душевне здоров'я.  Нічого протизаконного в таких іграх патрульні не побачили і поїхали собі далі кататись до кінця зміни, та, при нагоді, ловити справжніх злочинців.

Інших спортивних змагань вночі вже не відбулося. У Бердичеві наразі все спокійно.

Фото: INTV.ua

comments powered by HyperComments