Сьогодні на Грушевського димок миру трохи приховав вогонь війни (ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Четвер, 23 січня 2014, 19:24
Сьогодні, 23 січня тривало протистояння між протестуючими та силовиками у Києві. На вулиці Грушевського активісти побудували нові барикади та створили димову завісу спалюючи автомобільні шини.
Сьогодні  на Грушевського  димок   миру трохи приховав  вогонь війни   (ВІДЕО)

Димова завіса була потрібна активістам для того, аби захиститися від «Беркутівців» та убезпечити себе від можливого прицільного вогню снайперів. В результаті вся вулиця була в густому диму, який сьогодні вітер відносив в бік правоохоронців. Та й навіть 5-ти хвилин перебування було достатьньо, аби постоявши на вулиці Грушевського одяг повністю просякнув запахом горілої гуми.

Сильний вогонь постійно намагалися погасити пожежники зі шлангу, але захисники барикад підкидали нові шини в полум’я. Тож від вогню постраждав один з будинків.

Окрім вогню,  протестувальники пустили  "в боротьбу"  і  бруківку, яку кидали в бік «Беркутівців», використовували салютні ракети та навіть саморобну катапульту.

Проте, сьогодні вдень, на прохання лідера партії  "УДАР"  Віталія Кличка, протестувальники і силовики встановили  "перемир’я" на період до 20.00 23 січня. Тож активісти припинили атакувати силовиків бруківкою, а палаючі шини погасили пожежники. Тож наразі на вулиці Грушевського спокійно.

comments powered by HyperComments