13:22
Нова постанова Кабміну, що вийшла 2 квітня, встановлює жорсткіші правила карантину, зокрема щодо перевезень. Відтак, тепер окрім раніше заборонених перевезень, заборонили і міські перевезення.
12:08
МОЗ закликає кожного з вдячністю ставитися до відданої праці медиків, які протистоять поширенню коронавірусної хвороби та віддано рятують пацієнтів.
12:02
Від учора особам з інвалідністю, похилого віку та людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, видаватимуть безкоштовні гарячі обіди під час карантину.
11:02
6 квітня голова Львівської ОДА Максим Козицький провів онлайн зустріч з представниками соціально відповідального бізнесу, який відгукнувся на заклик і допомагає побороти пандемію коронавірусу.
17:16
Наша сьогоднішня розмова — з першопрохідцем PR та MICE в Україні, CEO агенства PRiorytet.ua, executive коучем ICF, моделлю та просто цікавою особистістю, Анною Сюч. Дізнаймося, як це: створити перше PR-агентство в Західній Україні 20 років тому, відкривати Україну для транснаціональних компаній та змінювати бізнес в час війни. 
2143