8 листопада 2020

18:43
У ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка реконструювали водойму на вулиці Черемшини, 44.
18:41
Через те, що вже кілька років у Львові не можуть знайти інвестора для будівництва обіцяного підземного паркінгу на площі Петрушевича, мерія придумала новий план.
18:39
Українська делегація у Тристоронній контактній групі прокоментувала смерть українського військового з 80-ї десантно-штурмової бригади Олега Свинарика. Про це повідомила Українська делегація у ТКГ, пише "Українська правда".
18:36
У Головному управлінні Держпраці у Львівській області призначено спеціальні розслідування смерті медиків через коронавірус.
18:34
7 листопада у Львові помер багаторічний провідний інженер державного інституту проектування міст «Містопроект», розробник генерального плану Львова в частині водопостачання і каналізації Марк Мінков.
18:20
Інцидент стався сьогодні на вулиці Володимира Великого біля ресторану «Марсель»
18:02
Про погіршення погодних умов ввечері 8 листопада, вночі та в першій половині дня 9 листопада повідомили у ГУ ДСНС України у Львівській області
13:53
Лікар Ігор Мартинюк, який у ЛОІКЛ очолював гепатитне відділення, помер від ускладнень, викликаних коронавірусної інфекцією
13:42
Це стало результатом проведення 1881 ПЛР-тесту на виявлення коронавірусу