До Львова прибув секретар Ватикану із міждержавних відносин

Четвер, 19 травня 2022, 14:45
У Львові секретар Ватикану із міждержавних відносин Пол Річард Галлагер зустрівся із міським головою Львова Андрієм Садовим та очільником ЛОВА Максимом Козицьким
До Львова прибув секретар Ватикану із міждержавних відносин

Сьогодні відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської ОВА Максима Козицького із секретарем з міждержавних відносин Святого Престолу Архієпископом Полом Річардом Галлаґером. Він приїхав до Львова із Ватикану. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

"Львів — це місто із найбільшою католицькою громадою в Україні. Ініціативи про єднання українців та росіян, а ще більше — мовчання Ватикану, багато львів’ян сприймають дуже боляче — як зраду.

Сьогодні нас підтримують найсильніші держави світу. Але Ватикан має особливу силу. Ми не просимо зброю, ми просимо слово", - зазначив на зустрічі мер Львова Андрій Садовий. 

Також міський голова нагадав, що у 2001 році під час свого візиту до Львова папа Іван Павло ІІ сказав: “Не бійтесь!”. «Сьогодні з таким же закликом ми хочемо звернутись і до Святого Престолу. Не бійтеся називати речі своїми іменами», — підсумував Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments