У Грибовичах біля Львова замінили ділянку магістрального водогону

Середа, 18 травня 2022, 18:31
Ремонтні роботи проводили на магістральному водогоні "Зарудці - Збоїща", цей водогін забезпечує водою понад 30 населених пунктів Львівського району та частину Шевченківського району міста Львова
У Грибовичах біля Львова замінили ділянку магістрального водогону

Як повідомили в ЛМКП "Львівводоканал", на магістральному водогоні "Зарудці - Збоїща" завершили заміну зношеної старої ділянки. Цей водогін забезпечує водою понад 30 населених пунктів Львівської області та частину Шевченківського району Львова.

Роботи на ділянці магістрального водогону «Зарудці-Збоїща» у с. Грибовичі розпочали у березні цього року. Було замінено 520 погонних метрів старих труб на нові. Також було замінено запірну арматуру та встановлено тринадцять нових вантузів разом із засувками. 

"Новозбудовану ділянку водогону "Зарудці-Збоїща"  підключили сьогодні о 04.00 год ночі. Важливо те, що водопостачання до Львова нашим фахівцям вдалося не припиняти, тож львів'яни, хоч і з пониженим тиском, але завжди мали воду під час проведення цих робіт. Повноцінне водопостачання буде відновлено вже завтра", - повідомили у ЛМКП "Львівводоканал".

Фото - ЛМКП "Львівводоканал".

comments powered by HyperComments