Львів вже почав готуватися до нового опалювального сезону

Вівторок, 10 травня 2022, 14:18
Зараз ЛМКП "Львівтеплоенерго" проводить роботи із заміни тепломережі на вул. Підстригача
Львів вже почав готуватися до нового опалювального сезону

Тепловики Львова розпочали ремонтні роботи з підготовки до нового опалювального сезону. Так, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», зараз триває заміна теплової мережі на вул. Підстригача. У планах на цей рік також реконструкція котельні на вул. Кирила і Мефодія, встановлення лічильників гарячої води, реконструкція парового і водогрійного котла на ТЕЦ-1 та ін.

«Одразу ж після завершення минулого опалювального сезону, ми розпочали роботи з підготовки до нового. Роботи і планів як завжди багато. Так, цього року плануємо провести заміну до 5 тис м п теплових мереж, провести реконструкцію котельні на вул. Кирила і Мефодія, 17а, завершити реконструкцію котельні на вул. Тарнавського, 114, провести перепідключення споживачів котельні на вул. Галицькій, 15 до котельні на вул. Князя Романа, 6, провести монтаж будинкових лічильників гарячої води - 173 шт, провести реконструкцію парового котла №7 та водогрійного котла №2 на ТЕЦ-1 та ін.

Зараз, зокрема, триває заміна теплової мережі на вул. Підстригача. Тут буде замінено 400 м п труби діаметром 133 мм. Труби міняємо на попередньо ізольовані», - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

comments powered by HyperComments