У Львові працюватимуть лікарі із Краматорська на Донеччині

Вівторок, 10 травня 2022, 09:02
Лікарі із КНП "Обласне територіальне медичне об'єднання м. Краматорськ" працюватимуть в одній із приватних клінік Львова - це стало можливим завдяки домовленостям медиків цих двох закладів
У Львові працюватимуть лікарі із Краматорська на Донеччині

Лікарі із КНП "Обласне територіальне медичне об'єднання м. Краматорськ" будуть працювати в одній із приватних клінік міста Львова. Це стало можливим завдяки співпраці та домовленості медиків обох закладів. Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Зараз переговори ведуться із близько 10 лікарями з Краматорська – переважно онкологічного спрямування із залученням напряму хіміотерапії. Львівська клініка може надати краматорським медикам приміщення для роботи.

Краматорські лікарі переходять на роботу до Львова, оскільки є великий ризик пошкодження їхньої лікарні та дороговартісного медичного обладнання через бойові дії, які ведуться на Краматорському напрямку. Окрім того, частина пацієнтів лікарні перебуває на заході України, тож вони зможуть продовжувати отримувати необхідне лікування. Краматорська лікарня законтрактована з НСЗУ і продовжуватиме працювати відповідно до умов контракту.

Обидві сторони сподіваються розпочати роботу вже цього місяця.

"Краматорська лікарня є юридичною особою, відповідно вона змінила місце надання медичних послуг і уклала договір оренди з львівською клінікою. 

Лікарі, що працюватимуть тут, зможуть і надалі вносити дані в електронну систему охорони здоров'я, лікувати пацієнтів, і таким чином продовжувати свою роботу та отримувати за це кошти", - зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА Орест Чемерис.

Назву львівського медзакладу не розголошуємо з міркувань безпеки.

comments powered by HyperComments