Учора у Львові молися за український народ, українське військо та місто Львів (ФОТО)

Субота, 7 травня 2022, 14:44
На екуменічну молитву львів'яни зібралися в Гарнізонному храмі св. Петра і Павла
Учора у Львові молися за український народ, українське військо та місто Львів (ФОТО)

У п'ятницю 6 травня, в День покровителя міста Львова – святого Юрія, в особливий спосіб помолилися за весь український народ, наше військо та місто Львів. В екуменічній молитві у Гарнізонному храмі єднались духівники різних конфесій, військові та волонтери, представники влади, мешканці та гості міста.

За словами настоятеля Гарнізонного храму отець Тараса Михальчука, єднаючись у молитві, ми наближаємо перемогу України у війні. 

"Сьогодні у нашому храмі ми попрощалися з трьома захисниками України. Гарнізонний храм вже традиційно є символом нашої боротьби за свободу і незалежність. Тому дуже дякуємо, що ви прибули на цю молитву, яка дуже потрібна сьогодні. Адже серед численних прохань захисників України, на першому місці є молитва. Захисники просять про молитву, вони відчувають, що молитва творить цей небесний купол над ними і нашою країною", - сказав отець Тарас Михальчук.

Цього року День міста особливий тим, що не можемо його святкувати як завше, розуміючи, що на передовій наші воїни бережуть наш спокій і нашу державу. На цьому наголосив директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко. Але молитва – це важлива складова перемоги, тому в день покровителя міста спільно просили допомоги у Бога за наших військових, волонтерів, наше місто і всю країну.

 

comments powered by HyperComments