На автодорогах Львівщини демонтують незаконні рекламні конструкції

Вівторок, 3 травня 2022, 08:15
На сьогодні вже демонтовано 50 незаконних рекламних конструкцій, метал із них використають на потреби ЗСУ
На автодорогах Львівщини демонтують незаконні рекламні конструкції

На автомобільних дорогах Львівської області виявили і демонтували 50 незаконних рекламних конструкцій. Демонтовані рекламоносії використають на потреби української армії. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Департамент дорожнього господарства Львівської обласної військової адміністрації скерував листи-попередження власникам рекламних конструкцій щодо необхідності приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства про рекламу та можливості їх демонтажу у випадку виявлених порушень.

“Звертаємо увагу власників рекламних конструкцій на дорогах області, що у зв’язку із вищевикладеним, рекламні конструкції, розміщені без дозвільних документів, з порушенням Типових правил та ДСТУ 3587-97 «Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного утримання», відповідно до Закону України «Про рекламу», підлягають демонтажу”, - зазначили у департаменті.

Нагадаємо, що у зв’язку із введенням в Україні режиму воєнного стану згідно Указів Президента України та відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у Львівській області на період дії воєнного стану призупинено розгляд заяв щодо видачі дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Львівської області.

comments powered by HyperComments