До Львова із визитом прибув мер Брюсселя

Неділя, 1 травня 2022, 19:32
Очільник столиці Бельгії відвідав львівську лікарню, де лікують і рятують життя важкопоранених евакуйованих українців.
До Львова із визитом прибув мер Брюсселя

До Львова із візитом прибув мер столиці Бельгії Брюсселя Філіп Клоуз. Разом із міським головою Львова Андрієм Садовим він побував у міській лікарні, де лікують важкопоранених українців, яких евакуювали із регіонів, де ведуться активні бойові дії, Про це в соцмережі повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Під час відвідин та спілкування з медичними працівниками, домовились про покращення медичної допомоги постраждалим. Йдеться, зокрема, про забезпечення необхідним обладнанням та, за потреби, лікування за кордоном.

Щодня у львівських лікарнях лікують українців, які внаслідок ворожих обстрілів зазнають поранень і травм. Зокрема, до Першого медичного об’єднання міста потрапляє багато цивільних людей зі східних та центральних регіонів України, де зараз тривають активні бойові дії. Лікарі докладають усіх зусиль для порятунку життів.

 

Довідка

У червні 2017 року Філіп Клоуз став мером Брюсселя. Щоб повністю присвятити себе своїй справі, він подав у відставку з посади члена та керівника групи Брюссельського парламенту. Після закінчення діяльності парламенту, 14 жовтня 2018 року, був переобраний мером на наступні 6 років.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/science-and-health/medicine/291397-mer-bryusselya-vidvidav-misku-likarnyu-u-lvovi-de-likuyut-vazhkoporanenikh-ukrajintsiv

comments powered by HyperComments