У Львові знову з'являться електросамокати "Bolt"

Четвер, 28 квітня 2022, 13:30
Компанія знизила тарифи: тепер розблокування електросамоката коштуватиме 5 грн., а хвилина користування - 1,5 грн.
У Львові знову з'являться електросамокати "Bolt"

У квітні 2022 року компанія Bolt прийняла рішення відновити прокат електросамокатів у місті Львові під час воєнного стану. Зараз у Львові спостерігається підвищене навантаження на транспортну інфраструктуру, оскільки до міста приїхала велика кількість внутрішньо переміщених осіб. До того ж електросамокати Bolt ще торік зарекомендували себе як популярний вид мікротранспорту для пересування на короткі відстані. Про це провідомили у пресслужбі ЛМР..

Починаючи з 28 квітня, львів’яни і гості міста зможуть використовувати електросамокати Bolt для здійснення поїздок. Щоб підтримати українців під час війни, Bolt відновлює прокат самокатів за зниженими тарифами: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн за кожну хвилину користування транспортним засобом.

Нагадаємо, що у Львові діє обмеження швидкості пересування на електросамокаті до 20 км / год. Перед першою поїздкою обов’язковим є інструктаж із безпечної експлуатації самоката. Встановивши режим новачка, користувач може самостійно обмежити швидкість свого пересування до 15 км / год. У додатку Bolt також позначено міські зони, де заборонено їздити на електросамокаті.

Кожна поїздка на електросамокаті Bolt застрахована. Страховка діє з моменту розблокування і до моменту блокування самоката. Вона поширюється і на третіх осіб, які постраждали внаслідок непередбачуваних дій користувачів.

 

comments powered by HyperComments