На Львівщині СБУ перевірило понад 5 тисяч осіб щодо причетності до підривної діяльності

Середа, 27 квітня 2022, 18:15
За час від початку повномасштабної війни росії проти України до відповідальності притягнули понад дві сотні осіб
На Львівщині СБУ перевірило понад 5 тисяч осіб щодо причетності до підривної діяльності

За час воєнного стану Штаб СБУ у Львівській області  перевірив 5 тисяч  350 осіб щодо їх участі у підривній діяльності, 217 притягнули до відповідальності. Про такі результати поінформував начальник Львівської ОВА Максим Козицький під час брифінгу у Медіа Центрі Україна.

За час дії воєнного стану Штаб Служби безпеки України у Львівській області перевірив 5350 осіб щодо їх участі в підривній діяльності. 217 осіб було притягнуто до відповідальності. Про це розповів очільник Львівської ОВА Максим Козицький під час брифінгу в Медіа-центрі Україна.

Начальник Львівської ОВА розповів, що на Львівщині правоохоронці розпочали 14 кримінальних проваджень, у межах яких особам повідомили про підозру. Йдеться про підозру у держзраді, поширенні інформації про переміщення і розташування ЗСУ, незаконне переправлення людей через кордон.

"Виявили та припинили 39 кібератак на державні електронні інформаційні ресурси регіону. Заблокували діяльність 90 інформаційних ресурсів, які використовували для проведення інформаційно-пропагандистської компанії рф проти України", - зазначив Максим Козицький.

Також, Львівська ОВА спільно з партнерами та благодійниками забезпечила критичну інфраструктуру області 44-ма станціями Starlink від SpaceX для того, щоб вона могла працювати в надзвичайних ситуаціях.

comments powered by HyperComments