На Личаківському цвинтарі у Львові на Великодень вшанували Героїв України (ФОТО)

Фото - Роман Балук, прес-служба ЛМР  |  Понеділок, 25 квітня 2022, 12:41
У вшануванні новітніх героїв України взяли участь представники духовенства, родичі загиблих героїв та представники влади Львова
На Личаківському цвинтарі у Львові на Великодень вшанували Героїв України (ФОТО)

Учора, 24 квітня 2022 року, на Великодень, у Львові на Личаківському цвинтарі відбулося вшанування пам'яті полеглих Героїв України, які поховані на цьому кладовищі. У вшануванні взяли участь члени сімей загиблих героїв, представники духовенства та влади міста Львова. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Спільну молитву очолив єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ Преосвященний Владика Володимир (Груца) у співслужінні із настоятелем Гарнізонного храму отцем Тарасом Михальчуком, військовими капеланами.

Долучилися до вшанування пам’яті Захисників України міський голова Львова Андрій Садовий із сином, а також директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

У своєму слові до присутніх єпископ закцентував, що цьогоріч відзначаємо Великдень у складних умовах війни, але навіть цей біль не може затьмарити світла Воскресіння Христового.

"Цьогорічний Великдень є для нас святом радості серед смутку. Але Великдень є все-таки Великдень, - це є свято Перемоги добра над злом. І Христос є з нами, з нашим народом і йде цього року особливу спільну Пасхальну Дорогу у наших співвітчизниках, у наших Героях", - сказав Владика Володимир (Груца).

Зазначимо, що молитву звершили на полі почесних поховань на вул. Мечникова, на полях почесних поховань № 67 і № 76 Личаківського кладовища.

comments powered by HyperComments