На Львівщині через можливу активізацію ДРГ відновили комендантську годину у Великодню ніч.

Субота, 23 квітня 2022, 11:41
У Великодню ніч на Львівщині комендантська година триватиме від 23:00 23 квітня до 05:00 до 24 квітня
На Львівщині через можливу активізацію ДРГ відновили комендантську годину у Великодню ніч.

У відповідності до нових розвідданих, а також інформації про можливу діяльність диверсійних груп на території області, ухвалено рішення про відновлення комендантської години у Великодню ніч, з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

На Львівщині у Великодню ніч таки буде комендантська година - про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. За його словами, надійшли нові розвіддані про можливість активізації діяльності диверсійно-розвідувальних груп на території області. Відповідно розпорядження про скасування у Великодню ніч комендантської години скасували, а її тривалість встановити із 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня.

Починаючи із 24 квітня комендантська година на Львівщині триватиме із 23:00 до 05:00 наступної доби.

Церковне керівництво області солідарне з цим рішенням. В усіх храмах Львівщини нічні Богослужіння переносять на вранішні години.

"На жаль, у ворога нема такого поняття, як велике релігійне свято. Він озвірів настільки, що не розуміє, що таке Великдень. Тому у ці світлі дні є велика загроза провокацій",, - зазначив Максим Козицький.

Також нагадуємо, у випадку, якщо бачите підозрілі літаючі об‘єкти, повідомляйте про них через чат-бота у телеграмі «Шось летить» – @rusrocketfly_bot

Помітили інші підозрілі об‘єкти або людей – телефонуйте у поліцію за номером 102.

"Час такий, що краще святкувати у вузькому сімейному колі. У гості – після перемоги. Будьмо пильними. Віримо у наші ЗСУ", - додав очільник Львівщини.

comments powered by HyperComments