Львів доєднався до світової мовчазної акції за загиблими українськими дітьми (ФОТО)

Фото - Роман Кайман, прес-служба ЛМР  |  П'ятниця, 22 квітня 2022, 11:10
Під час акції "STOP KILLING UKRAINIANS" на площі біля пам'ятника Т. Шевченку запалили лампадки у пам'ять про 208 втрачених дитячих життів.
Львів доєднався до світової мовчазної акції за загиблими українськими дітьми (ФОТО)

Учора, 21 квітня 2022 року Львів приєднався до мирної акції під гаслом "STOP KILLING UKRAINIANS" ("Припиніть вбивати українців"). Цю акцію присвятили пам'яті 208 українських дітей, які загинули під час повномасштабної російсько-української війни. Крім Львова ця акція пройшла в Києві та містах Європи: у Празі, Відні, Вільнюсі, Вроцлаві, Братиславі, Будапешті та Ризі, а також в канадському Торонто. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

У Львові акцію провели в центрі міста на площі біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Тут запалили лампадки у пам'ять про 208 втрачених дитячих життів - лампадки виклади у формі числа 208.

Мета акції – сконцентрувати увагу суспільства на жорстокому вбивстві українських дітей та бомбардуванні українських міст і селищ. Основне гасло – заклик до країн Європи та світу про надання максимальної допомоги Україні: передачі важкого озброєння, засобів ППО та летальних апаратів, введення потужних санкцій щодо економіки РФ та повного припинення торгівлі з агресором.

comments powered by HyperComments