У Львові перевіряли перевізників громадського транспорту

Четвер, 21 квітня 2022, 18:02
Працівники обласного Управління транспорту і зв'язку разом із працівниками Укртрансбезпеки перевірили 25 транспортних засобів
У Львові перевіряли перевізників громадського транспорту

У Львові провели чергову рейдову перевірку дотримання перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, вимог чинного законодавства. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Зокрема, працівники управління транспорту та зв'язку Львівської ОВА спільно з відділом державного нагляду (контролю) у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті здійснили контрольну перевірку на Головному залізничному вокзалі Львова 25 транспортних засобів.

Перевіряли  дотримання автомобільними перевізниками вимог щодо наявності необхідних документів на обслуговування маршрутів, технічного стану, комплектності (наявності в належному стані аптечок і вогнегасників), а також необґрунтоване підвищення цін на послуги перевезення.

В управлінні транспорту та зв’язку ЛОВА зазначають, що у зв'язку з введенням мораторію на проведення заходів державного контролю, інформацію щодо виявлених порушень скерують до Державної служби України з безпеки на транспорті. 

При визначенні ознак правопорушень під час відпрацювання фактів встановлення необґрунтовано високих цін, вживатимуться заходи до негайного їх припинення та притягнення винних до кримінальної та адміністративної відповідальності.

comments powered by HyperComments