У Держдепі США прокоментували ракетні удари по Львову

Вівторок, 19 квітня 2022, 11:32
Американські чиновники назвали ракетні удари по Львову "кампанією терору"
У Держдепі США прокоментували ракетні удари по Львову

Речник Державного департаменту США Нед Прайс під час брифінгу у Вашингтоні заявив, що ракетні удари росіян по Львову, околицях Києва та по інших містах є продовженням кампанії терору й «мерзенної агресії» путінських сил проти мирного населення в Україні.

«Факти полягають у тому, що росія не лише вдалася до вторгнення, не лише розв’язала війну, вона розпочала кампанію терору, кампанію жорстокості, кампанію мерзенної агресії проти народу України», – заявив офіційний представник зовнішньополітичного відомства США.

Прайс каже ракетні удари по Львову, околицях Києва, або невибіркове знищення цивільної інфраструктури та масові вбивства людей в Маріуполі, Харкові, так само як звірства в Бучі та інших містах є «чіткими ознаками й свідоцтвами» кампанії жорстокості й терору з боку рф.

Учора вранці російські окупанти завдали ракетного удару по Львову. Вибухи було чутно в різних районах міста. Три удари ворог завдав по об‘єкті військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Іще один – по станції технічного обслуговування автомобілів. Станом на зараз підрозділи ДСНС повністю загасили пожежі та розбирають завали. Обидва об'єкти повністю знищені.

comments powered by HyperComments