Керівник львівського СТО, в яке потрапила ракета рашистів, розповів про наслідки удару

Понеділок, 18 квітня 2022, 17:01
Нажаль, через ракетний удар загинуло 4 працівники станції технічного обслуговування автомобілів
Керівник львівського СТО, в яке потрапила ракета рашистів, розповів про наслідки удару

Як уже повідомляла "Справжня Варта" сьогодні зранку Львів зазнав ракетного удару. Як повідомив очільник Львівської ОВА, ракети по місту були запущені із акваторії Каспійського моря. Три ракети рашистів влучили по складських приміщеннях, які зараз не використовуються. Іще одна - по станції технічного обслуговування. Внаслідок цього ракетного удару загинуло 7 людей, в тому числі 4 працівники СТО. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

За словами керівника СТО (його ім’я та назва станції не розголошуються з міркувань безпеки), поки неможливо оцінити всі збитки, завдані ракетним ударом, але пошкоджена вся територія СТО, включно з автомобілями, які перебували там. В момент вибуху на території було орієнтовно 20 людей.

"Це сталося близько 8:30 – вибухи, прилетів один снаряд на нашу територію. Поки не можу відповісти, яких саме збитків завдано. Вся територія пошкоджена – автомобілі, будівлі, все пошкоджено. Від ударної хвилі все повилітало – двері, вікна, лобові вікна в автомобілях, фари, охоронна будка.

Четверо людей загинули на території (СТО – ред.). Троє потерпілих мають осколкові поранення. Один у важкому стані, двох хлопців прооперували. Вік працівників – від 30 до 47 років.

Робота зараз зупиниться, наразі неможливо працювати, все не відновиться швидко. Пожежу ліквідували. Пізніше порахуємо, скільки згоріли автомобілів – є такі, що повністю згоріли, є пошкоджені від ударної хвилі", – повідомив керівник СТО. Він додав, що з 24 лютого станція на три дні призупинила роботу, але невдовзі відновила її, бо було багато звернень – в тому числі і від внутрішньо переміщених осіб. Спочатку вийшла на роботу частина працівників, а потім вже всі.

"Ми перебуваємо на території не військового, а цивільного об’єкта, який постраждав через влучання російської ракети. Це все наслідки агресивних дій зі сторони окупанта", – додав керівник СТО.

comments powered by HyperComments