У Львові внаслідок ракетного удару загинуло 7 людей, завали іще розбирають

Понеділок, 18 квітня 2022, 12:55
Про наслідки ракетного удару рашистів по Львову розповіли Максим Козицький та Андрій Садовий під час брифінгу
У Львові внаслідок ракетного удару загинуло 7 людей, завали іще розбирають

Чисельність жертв ракетного удару рашистів по Львову, який стався зранку 18 квітня 2022 року, зросла до 7 осіб. Поранено 11 осіб, двоє із яких - у дуже важкому стані. Станом на зараз у місті іще розбирають завали. Про це розповіли очільник Львівської ОВА Максим Козицький та міський голова Львова Андрій Садовий на брифінгу.

У Львові від ранкового удару ракетами загинули 7 мирних жителів, зазнали поранень 11 осіб, із них дві особи у дуже важкому стані, у місті ще розбирають завали. 

"Чотири влучання у складські приміщення, які на даний момент не використовуються військовими, а також одне влучення по станції техобслуговування автомобілів. Семеро осіб загинули, одинадцять травмовано за попередніми даними. На даний момент розбираються завали", - розповів Максим Козицький.

"Те, що ми бачимо сьогодні в Україні, – це є геноцид, який цілеспрямовано здійснює агресор, який вбиває мирних людей. Семеро людей мали плани на життя, сьогодні їх життя припинилося. Я говорив з керівником станції техобслуговування. В нього сльози не за майно, яке знищено, а за його працівників. Він все життя мріяв про цю автостанцію. Сьогодні її не стало. Там знищено близько 40 машин. Дай Бог, щоб кількість загиблих на цьому і зупинилася.

Серед 11 поранених двоє у дуже важкому стані. Наші медики роблять все можливе і неможливе.

Поза тими об’єктами, куди влучили ракети, є пошкодження в об’єктах цивільної інфраструктури. У 8 будинках повилітали вікна на сходовій клітках. Повилітали вікна в одній зі шкіл міста Львова.

Сьогодні немає в Україні безпечних і небезпечних міст. Тому ще раз наголошую, звертаюсь до всіх мешканців – будь ласка, йдіть в укриття – це врятує ваше життя. Ми сумуємо за загиблими і повинні мати максимальну пильність, тому що так виглядає, що ворог починає звіріти і удари по цивільних об’єктах будуть дедалі частіші. Це ми бачимо по тих містах, які є на сході нашої держави", - сказав мер Львова.

comments powered by HyperComments