У Львівській міськраді обіцяють помити та дезинфікувати сміттєві контейнери до Великодня

Середа, 13 квітня 2022, 14:21
На території Львівської міської територіальної громади облаштовано 1350 майданчиків, на яких розміщено 7055 контейнерів
У Львівській міськраді обіцяють помити та дезинфікувати сміттєві контейнери до Великодня

Заступниця міського голови Львова Ірина Маруняк розповіла про те, що перевізники сміття до 24 квітня, тобто до Великодніх свят мають прибрати контейнерні майданчики, помити та дезінфікувати контейнери для сміття. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

«Зараз наші перевізники ТПВ миють і дезінфікують сміттєві баки і загалом контейнерні майданчики для відходів, які вони обслуговують. Також перевізники мають помити територію біля майданчиків та оновити інформаційні наліпки на самих контейнерах», - розповіла Ірина Маруняк.

Усі роботи мають бути завершені до Великодніх свят, тобто до 24 квітня.

«Одним із завдань нашої роботи, крім вчасного вивезення сміття, є також підтримка чистоти та санітарного стану в місцях забору. Відтак працівники нашого підприємства вже провели дезінфекцію та миття більшості контейнерів, оновили інформаційні наліпки на контейнерах у місцях забору ТПВ, адже здоров’я людей – понад усе», - наголошують у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Нагадаємо, на території Львівської міської територіальної громади облаштовано 1350 майданчиків, на яких розміщено 7055 контейнерів.

Послуги з вивезення сміття надають ТОВ «Грінера Україна», ТОВ «Санком-Львів», ТОВ «Спецавтотранс-Львів», ТОВ «Ековей Вейст Менеджмент» та ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс».

comments powered by HyperComments