Очільник Львівщини просить Папу Римського приїхати в Україну

Середа, 6 квітня 2022, 12:52
На думку Максима Козицького, візит понтифіка може зупинити геноцид українського народу в Маріуполі
Очільник Львівщини просить Папу Римського приїхати в Україну

Очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький закликає Папу Римського Франциска відвідати Україну, аби припинити геноцид мирних мешканців у Маріуполі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА

"Ми повинні плакати над їхніми могилами. Хіба наша молодь не має значення? Я засмучений тим, що сьогодні відбувається. Ми не вчимося. Нехай Господь помилує нас, усіх нас. Кожен з нас винен! #Мир #Україна", - таке написав потифік у своєму твіттері, коли світові відкрилися ті звірства, які вчинили війська рашистів в українській Бучі. Там від рук окупантів страшною смертю загинули понад 400 мирних жителів. Тіла продовжують знаходити. Та, на жаль, Буча – не єдина рана на тілі України. Багато з них ще кровоточать.

"Досі під блокадою російської армії перебувають близько 100 тисяч жителів Маріуполя. У місті пошкоджені 90% будинків. Обстріли не припиняються ні на день. Нема електрики, води, газу, опалення та мобільного зв'язку. Майже місяць тому, коли кількість загиблих мирних жителів там сягнула понад 1,5 тисячі, Папа Франциск назвав Маріуполь містом-мучеником, містом, яке носить ім‘я Діви Марії. І присвятив серію твітів зі закликом припинити різанину.

Станом на сьогодні, лише за приблизними підрахунками, оскільки місто перебуває під постійними обстрілами російських військових, у Маріуполі загинули уже понад 5 тисяч мирних жителів. Кровопролиття та різанина, які закликав припинити Понтифік, продовжуються!

Час вчитися. Час реагувати. Час робити висновки, що очікування і надмірна обережність коштують надто дорого.

Впевнений, що своїм візитом в Україну Папа Франциск покладе цьому край і врятує тисячі невинних душ, які уповають зараз лише на Бога", - написав Максим Козицький.

 

comments powered by HyperComments