У Львові відсьогодні змінюється траса тролейбусного маршруту №30

Середа, 6 квітня 2022, 10:32
Фахівці служби енергогосподарства ЛКП "Львівелектротранс" перевлаштували контактну мережу на перехресті вулиць Виговського та Люблінської. Відповідно тролейбуси маршруту № 30 курсуватимуть по вул. Любінській в дві сторони
У Львові відсьогодні змінюється траса тролейбусного маршруту №30

У ЛКП "Львівелектротранс" повідомляють, що зранку 6 квітня тролейбусний маршрут № 30 змінить свою трасу: якщо раніше він у дві сторони курсував по вул. Кульпарківській, то тепер він в дві сторони курсуватиме по вулиці Любінській. Так зроблено через те, що після початку повномасштабної війни припинив своє курсування тролейбусний маршрут № 29 Університет - Аеропорт, відповідно електротранспорт перестав курсувати по вулиці Любінській. Про це пише пресслужба Львівської міськради.

Сьогодні зранку відбулася пробна обкатка зміненого тролейбусного маршруту №30. За новою тимчасовою схемою тролейбуси №30 курсуватимуть так: «Університет – Героїв УПА – Любінська – Патона – Ряшівська – Патона – Любінська – Антоновича – Університет». Після успішного завершення обкатки, тролейбуси курсують з пасажирами. Випуск планується збільшити на дві машини, таким чином на маршруті №30 курсуватиме шість тролейбусів з орієнтовним інтервалом руху 10-11 хвилин.

«У зв'язку з військовим станом та закриттям тролейбусного маршруту № 29, у ЛКП «Львівелектротранс» було прийнято рішення про оптимізацію тролейбусного маршруту №30 для того, щоб частково компенсувати незручності через відсутність маршруту № 29», - розповідають у ЛКП «Львівелектротранс».

Так, до 6 квітня Служба енергогосподарства (СЕГ) ЛКП «Львівелектротранс» провела роботи із влаштування контактної мережі тролейбуса на перехресті вулиць Любінська – Виговського.

 

comments powered by HyperComments