Мешканці Львівщини за минулу добу понад 1000 раз зверталися до поліції

Понеділок, 4 квітня 2022, 09:22
Протягом доби 3 квітня 2022 року на оперативну лінію 102 надійшло 1006 повідомлень від громадян. Усі вони опрацьовані
Мешканці Львівщини за минулу добу понад 1000 раз зверталися до поліції

Мешканці Львівщини активно звертаються до правоохоронних органів. Так протягом доби 3 квітня 2022 року на оперативну лінію 102 надійшло 1006 повідомлень від громадян. Усі вони опрацьовані – правоохоронці виїжджали на виклики та надавали необхідну допомогу.  Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

''40-ий день незламності: ситуація щодо захисту правопорядку та дотримання законності на Львівщині контрольована. Поліцейські Львівщини продовжують забезпечувати правопорядок у режимі 24/7. Спільно з співробітниками інших правоохоронних структур, нацгвардійцями та бійцями територіальної оборони в посиленому режимі патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області'', - зазначили у відділі комунікації.

Також правоохоронці надають допомогу вимушеним переселенцям, проводять спільні заходи для забезпечення правопорядку, протидії воєнним загрозам, недопущенню мародерства, несуть службу на усіх блокпостах – перевіряють документи в громадян та, у випадку необхідності, транспортні засоби.

''Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття. Будьте відповідальні за своє життя та життя близьких!'', - закликають поліцейські.

comments powered by HyperComments