У Львові у вимушених переселенок народилося вже 210 дітей

П'ятниця, 1 квітня 2022, 16:08
Вимушені переселенки, які втікали від активних бойових дій, народжували у Перинатальному центрі, Третьому медичному об'єднані Львова та у Львівській обласній клінічній лікарні
У Львові у вимушених переселенок народилося вже 210 дітей

За час від 24 лютого, коли розпочалося широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну, вимушені переселенки із регіонів, де ведуться активні бойові дії, народили у Львові понад 200 немовлят. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.,

Найбільше діток у вимушених переселенок народилося в Перинатальному центрі - 104 дитини, на другому місці Третє медичне об'єднання - 74 дитини, Іще 32 немовлят появилися на світ у Львівській обласній клінічній лікарні.

У Львівській міськраді запевнили, що українці, які вимушено переїхали з рідних міст до Львова через війну, отримують тут прихисток та всю необхідну допомогу, зокрема й медичну. Це як стаціонарна, так і амбулаторна допомога, планові щеплення тощо.

«Ми багато працюємо у наданні медичної допомоги вимушено переміщеним людям. Це і невідкладна допомога, і профілактика, зокрема і планова вакцинація дітей. Це допомога дітям, жінкам і породіллям, допомога усім, хто її потребує», - зауважила керівниця управління охорони здоров’я Львівської міської ради Леся Кобецька.

 

comments powered by HyperComments