На Львівщині громадський транспорт повертається до звичайного режиму роботи

Четвер, 31 березня 2022, 08:22
До кінця цього тижня усі перевізники Львівської області мають повернутися до графіків, які діяли до початку повномасштабної війни з росією
На Львівщині громадський транспорт повертається до звичайного режиму роботи

У перші дні і тижні повномасштабної війни росії проти України багато автотранспорту перевізників Львова і області залучали для перевезення військових і вимушених переселенців. Зараз такої кількості автобусів вже не потрібно, Відповідно поступово автобуси повертаються на усталені маршрути. За словами заступника начальника Львівської ОВА Юрій Бучко. За його словами, до кінця цього тижня усі перевізники повинні повернутися до графіків роботи, які діяли до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Юрій Бучко зазначив, що управління транспорту отримує багато скарг від мешканців області на перевізників, які не виходять на маршрути або безпідставно знімають автобуси з рейсів. Через що мешканці не можуть вчасно добратися на роботу або вирішити свої справи. Чиновник запевнив, що з наступного тижня спеціальна комісія перегляне роботу перевізників та зробить висновки щодо їхньої роботи.

«Якщо проблема не вирішуватиметься, то звертатися можна в управління транспорту та зв’язку або за номером телефона 112», - каже він.

 

comments powered by HyperComments