Львівський спортсмен Станіслав Горуна продає свою олімпійську медаль для допомоги ЗСУ

Середа, 30 березня 2022, 18:13
Станіслав Горуна є бронзовим призером Олімпійських Ігор-2021 у Токіо, він встановив стартову ціну своєї медалі у 10 тисяч доларів США
Львівський спортсмен Станіслав Горуна продає свою олімпійську медаль для допомоги ЗСУ

Львів'янин Станіслав Горуна, який став бронзовим призером на Олімпійських Іграх-2021 у Токіо із карате для допомоги Збройним силам України вирішив продати свою олімпійську медаль. Стартова ціна медалі - 10 тисяч доларів США. Спортсмен передав медаль для благодійної серії аукціонів World Sports For Ukraine, яку проводитиме спортивне медіа Tribuna.com разом з волонтерською організацією Ukraine Alive 2022 та Білоруським фондом спортивної солідарності.

«Доброго дня. Ми з України, а в Україні – війна. Нас атакує російська армія за наказом президента рф. Тут тисячі смертей і десятки тисяч поранених. Мільйони людей залишилися без дому. Але наша армія героїчно воює та відбиває рідну землю у ворога.Моя олімпійська медаль – найцінніша з понад 200 медалей, які я здобув за 19 років кар'єри. Вона символізує всю пророблену мною роботу у спортзалі та на змаганнях. Символізує кожну перемогу, здобуту на шляху до Олімпіади. Я хочу продати її на аукціоні і підтримати свій народ у цю складну годину. Немає зараз нічого важливішого за Україну», – прокоментував своє рішення спортсмен.

Станіслав Горуна – Заслужений майстер спорту України тренується у Львівській школі вищої спортивної майстерності та представляє Збройні Сили України. За фахом – юрист, навчався у Львівському національному університету ім. Івана Франка. Торік Станіслав також став чемпіоном Європи з карате. 

comments powered by HyperComments