Львову подарували 25 автобусів великого класу

Середа, 30 березня 2022, 17:27
Зручний низькопідлоговий транспорт місту Львову подарували міста Польщі
Львову подарували 25 автобусів великого класу

Кількість комунального громадського транспорту Львова зростає за рахунок співпраці із містами Польщі. Наразі наше місто отримало в якості гуманітарної допомоги від польських міст 25 низькопідлогових автобусів великого класу, які прибули з міст Явожно, Краків, Тихув, Катовіце, Гданськ, Гдиня, Свіркланєц, Сосновєц та інших.

«Це великі низькопідлогові автобуси 2009-2010 років випуску. Усі автобуси приїхали з гуманітарною допомогою від цих міст. Наші фахівці оглядають їхній технічний стан, і будемо визначати, куди задіяти. Однозначно, що ці автобуси будуть курсувати як на маршрутах по місту, так і для перевезення вимушено переміщених осіб до кордону з Польщею.

Дякуємо польським містам за таку важливу допомогу нашому місту. Адже, з огляду на велику кількість осіб, які зараз приїхали до Львова, потреба у транспорті буде лише зростати», - розповів Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, що наприкінці березня цього року на міські маршрути громадського Львова виходить понад 400 одиниць комунального та приватного громадського транспорту. У зв'язку із запровадженням комендантської години громадський транспорт Львова курсує приблизно до 21:00. 

comments powered by HyperComments